ontdekhoreca.nl
Restaurants, Hotels, Scholing, Recepten, Groothandelaren. Dit is een kleine greep uit wat deze site u te bieden heeft. Nederlands  Engels 
Home
 Agenda   Sint de film   Forum   Partners   Nieuwsbrief   Nieuws   Winkel 
Privacybeleid

Ontdekhoreca.nl Je privacy wordt gerespecteerd.

Verzamelde gegevens:

Ontdekhoreca.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld omdat wij dit zeer belangrijk vinden. ontdekhoreca.nl gebruikt kan je IP adres gebruiken om eventuele problemen met de server op te lossen en om onze website te beheren. Je IP adres wordt kan gebruikt worden om brede demografische informatie te verzamelen. ontdekhoreca.nl gebruikt cookies om je mails/nieuwsbrieven te bezorgen die voldoen aan je interesse, om je wachtwoord te bewaren zodat je het niet iedere keer weer hoeft in te geven als je onze site bezoekt en voor andere doeleinden. ontdekhoreca.nl 's registratie formulier heeft gegevens nodig o.a. contact informatie (zoals naam, adres, en email adres). ontdekhoreca.nl gebruikt het leden contact informatie formulier om de leden informatie te sturen over ons en onze adverteerders.

Leden kunnen zich afmelden voor het ontvangen van emails/nieuwsbrieven; bekijk hiervoor het keuze/afmelden veld hieronder. Demografische en gebruikersgegevens worden ook verzameld op onze site. We gebruiken deze informatie om de juiste content te geven, wat wij denken dat zij kunnen waarderen. We gebruiken de persoonlijke off-line informatie alleen voor het doel om de leden te kunnen betalen. Deze site bevat links naar andere sites. ontdekhoreca.nl is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de content van die websites. ontdekhoreca.nl gebruikt een aanmeldformulier voor nieuwe leden en adverteerders. We verzamelen bezoekers informatie (zoals hun email adres, adres, en naam). De leden contact informatie wordt gebruikt om in contact te komen met het lid als dit nodig is. Gebruikers mogen zich afmelden om verdere mails/nieuwsbrieven te ontvangen; zie het keuze/afmelden veld hieronder of onderaan in elke mail/nieuwsbrief vind u hiervoor een afmeld link.

Publieke Forums:

Ontdekhoreca.nl maakt gebruik of kan gebruik gaan maken van chat rooms, forums, message boards en/of nieuwsgroepen. Denk eraan dat alle informatie die wordt vrijgegeven in deze gebieden publieke informatie wordt, je moet je er dan ook van bewust zijn dat je zeer voorzichtig moet zijn met wat je daar vertelt of mededeelt.

Veiligheid:

Ontdekhoreca.nl heeft veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, misbruiken en veranderen van informatie tegen te gaan.

Kinderen beleid:

Wij verzamelen geen online contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders of het op de hoogte zijn van de ouders, dat houdt in dat de ouders de mogelijkheid hebben om te voorkomen dat kinderen gebruik te maken van deze pagina. Zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders wordt online informatie alleen dan gebruikt om te antwoorden op het verzoek van het kind en zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij verzamelen geen persoonlijke te identificeren off-line contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij geven geen persoonlijk te identificeren informatie aan derden. Wij geven geen mogelijkheid om persoonsgebonden informatie te publiceren op wat voor manier dan ook. Wij zullen op geen enkele manier meer gegevens verzamelen dan strikt noodzakelijk is om aan het programma mee te doen.

Keuze/Afmelden:

Ontdekhoreca.nl voorziet de gebruikers van de mogelijkheid om zich af te melden voor het ontvangen van communicatie van ons betreft een verzoek van ons om informatie over de bezoeker. Ontdekhoreca.nl geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun informatie in onze database om geen verdere communicatie of service van ons te ontvangen. Log in in uw account en klik op de "Gebruikers Info." link. Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid "Verwijder account". Je kunt ook via "Contact" en ons verzoeken om je aanmelding te beŽindigen. Ook is het mogelijk de link onderaan in elke mail/nieuwsbrief te klikken en uw aanmelding te verwijderen. Dit kan op elk door jou gewenste moment.

Verander/Update:

Ontdekhoreca.nl geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun eerder ingevulde gegevens te wijzigen. Ga naar het Leden gedeelte - log-in en verander je persoonlijke informatie. Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen via onze contactpagina.

Ontdekhoreca.nl behoud zich het recht om zonder bekendmaking dit privacybeleid aan te passen mits het niet in uw nadeel is. Mocht het zozijn dat het wel in uw nadeel is dan wordt u van deze aanpassing op de hoogte gesteld.

 :